maanantai 14. syyskuuta 2015

Töitä ja pentuelämää

Aika haastavaa olla töissä ja hoitaa samalla pentuetta..Senpä vuoksi päätin jäädä lomalle torstain jälkeen. Seuraavan kerrran sitten töissä 5.10.15. Saan nauttia pennuista täysillä, ulkoiluttaa, syöttää, kuvata jne.
Ruokailutilanteen olen hyödyntänyt tärkeällä asialla pentujen tulevaisuutta ajatellen..Jokaisella pennulla on kutsumanimi, osaavat sitten nimensä, kun uuteen kotiin lähtevät..

Pari kertaa olen käynyt kyyhkyjä kattelemassa. Eipä tuonne ole oikein halua lähtee ilman koiraa. Armi katteli vähän kieroon, kun näki pyssyn kanssa autoon menevän.

Mieheni oli viikonlopun Hyrynsalmella Kaiku-ajokoiran kanssa. Koira sai metsää heti perjantai-iltana..Lauantainakin antoi ajaa. Sunnuntai-aamuna sitten pupu erehtyi ampumahollille. Kyllä Kaiku oli mielissään.. Aatulle näytettiin eilen illalla jänis ja siitäkös riemu nousi. Rauhottuihan koira sitten lopulta, kun useasti kävimme komentamassa..Ensi viikonloppuna mies ottaa vuorostaan Aatun mukaan..Reeta emä kävi haistelemassa jäniksen myös, mutta into ei ollut enää läheskään samaa kuin nuorempana..Antaa Reeta-koiran nauttia eläkepäivistä rauhassa.

Pikku vieraitakin kävi viikonloppuna. Mieluisin paikka oli pentuhuone. Todettiin yhdessä Hillan kanssa, että pennuille on kasvanut todella terävät hampaat..Roope, 8kk olisi myös halunnut kovasti joukkoon..Vietimme pikku-Pinjan ykkös synttäreitä yhdessä hänen kotonaan.
Kennelnimi on suomeksi Metso, joten pennut pääsivät 4-viikkosina poseeraamaan Hyrynsalmelta pojan pari vuotta sitten ampuman linnun vierelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti