keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

SYNNYTYS LÄHESTYY

Jaanan linja tuntuu saavan useamman jatkajan juhannuksen seutuun. Niin muhkea se tuo Reeta on. Käymme monta kertaa päivässä kävelyllä. Liikunta tekee hyvää, synnytyskin menee vaivattomasti. Reeta on ollut jo hoitolasten hellittävänä ja meidän kanssamme sisäkoirana toista viikkoa. Annan ruuaksi royalin startteria neljä kertaa päivässä.Siitä tuntui löytyvän balanssi ja koira tyytyväinen..
Nyt vasta olen itsekkin käsittänyt kuinka hyvästä linjasta nuo meidän ajurit ovat..Näyttelyssä ja ajokoiraihmisten kanssa jutellessa PM Jaanan nimen mainitseminen siirtää keskustelun toiselle asteelle..Monesti olen kuullut sanottavan, että kellä Jaanan linjasta ajuri, ei halua vaihtaa narttulinjaa. Olihan syksyinen tapahtuma Iisalmessa Jaana-ajutkin. Viimeiset taisivat olla v.2009. Näin se pikku hiljaa on asia alkanut valjeta itsellekkin..Ei siis ihme, että Reeta ja Kaiku ovat niin mahottoman kovia jäniksen perään..Nyt asiasta viisastuneena olen alkanu reenata Kaikua käyttökoetta varten. Viime syksy jo osotti sen, että eihän koirien kanssa tartte kuin mennä metsään ni laulu alkaa. En päästä koiria koskaan yhdessä irti. Otan koirat vuorotellen kiinni, saavat työskennellä itsenäisesti. Tytärkin(Kaiku)on saanut opetella taitonsa omaan kirsuunsa luottaen.

Jännitys tiivistyy pentulaatikon lähettyvillä..Tiedustelin jo pennuille ruokasäkkejä ja pentupakkauksia..En haluaisi myydä pentuja kenellekkään ilman kunnon matkaeväitä eli 15kg junnu säkki mukaan, pentupakkauksessa lisää ja muuta materiaalia royalilta. Jään juhannukselta viikoksi lomalle, että Reeta saa hoitaa pentujaan viikon ilman viittä vierasta hoitoapulaista. Hoitolapset istuisivat mielellään pentulaatikossa aamusta iltaan. Reeta on niin hyvä luontonen, että sallisi sen, mutta minä en.
Voit soittaa ja tiedustella mitä pentulaatikossa on tapahtunut juhannuksenkin aikaan. Olen tiiviisti kotona Reetan tukena koko viikonlopun ajan. Keskustelen mielelläni ajokoira-asioista ja otan varauksia vastaan numerossa 040-5265453.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti