lauantai 30. kesäkuuta 2012

REKISTERÖINTI

Uutena kasvattajana en vielä ole kaikista pykälistä selvillä, mutta joka päivä oppii uutta. Uroksen omistaja neuvoi, että on EJ-rekisteri..Nämä kaksi poikaa rekisteröidään ja lisätään ko rekisteriin..Olin yllättynyt positiivisesti hänen suhtautumiseensa..Niimpä kahden pikku virheellisen pojan hinta ei nouse vaikka ilmoitan ne rekisteriin.Eli niiden hinta on 50% eli 300e ja mukaan 19kg junnuruokaa ja vip pentupakkaus reppuineen, ruokakuppeineen ja muine lisukkeineen..Matkaeväiden ja tarvikkeiden arvo on yli 100e.
Minä arvostan tulevia kennelnimeäni kantavia koiria ja heidän omistajiaan, että haluan panostaa laatuun. Tämä prosessi on tullut meille vaikeimman kautta tärkeäksi ja koirat rakkaiksi, ettei pieni rahallinen lisäpanostus pentujen "eväspakettiin" tuo kuin hyvän mielen kasvattajana.

Kuvia lisäilen sitä mukaa kun pennut kehittyvät. Niillä on hyvät väritykset. Tyttöpennuilla näyttää olevan identtiset valkoiset niskakuviot vielä tässä vaiheessa. Pienin tyttö pitää huolen ruoka-ajoista, aina maitobaarissa..Kaikille tuntuu riittävän hyvin maitoa, ovat tyytyväisen oloisia pentuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti