torstai 5. heinäkuuta 2012

VIIKKO VIERÄHTÄNYT

Pennut ovat nyt viikon ikäisiä. Kasvattajana olen saanut kokemusta laidasta laitaan. Mutta kaikki pennut ovat todella virkeitä. Vahata pitää, että kaikki pääsevät maitobaariin. Sain siitä hyvän opetuksen, mutta kaikki hyvin.
Pentupakkaukset saapuivat tänään. Pakkaus sisältää repun, 4kg junnuruokaa, ruokakupin ja kirjan pennun hoidosta. Isommat säkit tilaan lähempänä elokuuta.
Makuuhuoneessa on tiivis tunnelma, mutta on todella hyvä, että pennut saavat heti pienestä olla ihmisten seurassa. Reeta on hyväksynyt hoitolapset omaksi perheeksi. Pentulaatikon luona kaikilta katoaa kiire.

Emälle tarjoan mahdollisimman hyvää ruokaa, että maito riittää..Kun pennut on ruokittu, saa Reetakin huokasta. Tuli viereeni sohvalle eilen illalla katsomaan elokuvaa. Painoi pään olkapäätäni vasten ja äänteli tyytyväisenä. On mukava seurata koiraperheen elämää.
Ulos olemme suunnitelleet aluetta ulkoilua varten. Täysin vapaaksi kaikkia ei voi päästää yhtä aikaa, voivat nimittäin hukkua. Puro vieressä, luupujoki vähän kauempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti