tiistai 10. heinäkuuta 2012

UUSIA KUVIA

Lisäsin taas muutaman kuvan pennuista. Pentujen silmät alkavat pikku hiljaa raottua. Pentulaatikossa jo kummasti otetaan askeleita ja kiireesti varsinkin, kun emä tulee laatikolle. Kaikki pennut voivat hyvin. Kuun lopussa eläinlääkäri käy kotona siruttamassa ja tarkistamassa pennut. Ompahan tutkittu, että pennuilla on kaikki kunnossa. Käy siellä laatikossa sellanen kuhina, että hitaat ei pysyiskään vauhdissa.

Pikku tyttö, Auroora on sitkeä, kun se saa nisän suuhunsa, ei isot jätkät saa sitä pois nisältä vaikka kuinka yrittävät. Isompi tyttö Anastasia osaa myös pitää puolensa maitobaarissa. Kun kaikki ovat saaneet mahansa täyteen, sammuvat kuin saunalyhdyt ja emo pääsee omaan rauhaansa joko olohuoneeseen tai tupaan. Seuraamaan varsinkin ruuanlaittoa, josko taas oliskin Reetan ruoka-aika. Hyvin tuntuu ruoka maistuvan. Tein   erikoisviiliä ruuan sekaan, että maito riittää ja hyvin tuntuu tehoavan.

Hoitolapset ovat saaneet jo silitellä pentujen pehmoista turkkia ja Reetaahan he hoitavat koko ajan, kun se ei ole hoitamassa pentujaan. Jään lomalle ensi viikolla, pitänee varmaan kutsua lapset hoitamaan pentuja loman loppupuolella, niin tärkeitä tuntuvat olevan heillekkin. Torstaina tulee pennut kaksi viikkosiksi. Olemme jo suunnitelleet pihalle isoa aitausta, että pääsevät ihmettelemään ulkomaailmaa suoraan ovelta.

Tervetuloa katsomaan pentuja kuhan vielä pari viikkoa vierähtää. Säpinää tupa ja piha täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti