perjantai 27. heinäkuuta 2012

VAPAAT POJAT JA PENTUJEN HINTA

Ajokoiramiehet ovat sitä mieltä, että parhaat pojat ovat vielä ilman omistajaa. Vieraina on käynyt uroksen omistaja ja monta muuta henkilöä, jotka ovat nähneet muitakin pentueita.
Aatu rohkeakokoinen. Tulee isona myös kehien kuningas näyttelyssä.
Aleksi lähes yhtä komea, sukat pidemmät etujaloissa, ei kuitenkaan liian ylös ulottuvat.
Aaro komea sekin, todella sosiaalinen. Tulee heti syliin, kun menen patjalle pentuaitaukseen.
Ana on hiukan pienempi kokoinen, mutta koko voi aikuisena olla vaikka lähellä muita valjiään, mistä sen tietää. Kaunis koira ja rohkea, tulee varpaaseen kiini heti.
Aapo on se toinen mutkahäntäinen. Aatos veljensä varattiin perheeseen, missä vaan metsästetään eikä harrasteta käyttökokeita ja näyttelyjä.
Kaikki pennut ovat sosiaalisia ja tulevat rohkeasti jokainen luo, kun muutkin kuin minä menen aitaukseen. Reagoivat ihmisääneen positiivisesti pyrkien heti luo. Ja ne pikkuset hännät viuhtovat kovasti..

Molemmat vanhemmat ovat erittäin riistaverisiä. Pennut tulevat varmasti myös olemaan kovia ajureita.
Hinnasta kerroin aiemmilla sivuilla. Tulkoon hintatiedot vielä kertauksena ettei tarvitse vanhoja sivuja selata.
Pennut myydään sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina, madotettuina. Mukaansa kaikki pennut saavat pentupakkauksen: repun, 4 kg junnuruokaa, ruokakupin ja pentukirjasen. Lisäksi 15 kg junnuruokaa matkaevääksi kasvattajalta.
Pennun hinta on 600e. Mutkahäntäisen hinta 300e.

Kasvattajana pidän pentuetta ainutlaatuisena, koska siitä kuvien perusteella italialainen tuleva omistaja valitsi itselleen koiran. Pennun välittäjä kertoi ihastuneen Reeta emän ulkonäköön ja Leevin tuntee ennestään. Hän piti yhdistelmää onnistuneena ja pentuja kauniina. Eihän minun olisi kannattanut edes harkita pennutusta ellei emä olisi niin loistava ajamaan. Käytännön metsästyksessä huippuominaisuus on tullut esille..Ja Reetan pentu Kaiku edellisestä pentueesta, on aivan loistava löytämään jäniksen jäljen olipa keli mikä tahansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti