tiistai 17. heinäkuuta 2012

UUSIA KUVIA PENNUISTA

Latasin taas uusia, 17.7.12 kuvia pentuja osioon. Pennut "muuttivat" eilen. Makuuhuoneessa oli Reeta- emällä liian kuuma, joten pentulaatikko siirrettiin olohuoneeseen. Radio oli makuuhuoneessa ja nyt tv olohuoneessa ovat päällä, että jatkuvasti tulee ihmisääniä. Imuroin ja muutenkin elämme normaalisti. Nytkin pyykkikone jyrisee, kylppärin ovi tarkoituksella auki. Hoivaamme ja juttelemme pennuille aina, kun ne ovat hereillä. Tuntuu tosi kivalle mennä pentulaatikolle, kun pennut kuulevat minut ja puheeni, alkavat hännät jo heilua tuntemisen merkiksi. Ikää heillä on nyt 2,5 vk.
Laitoin pentulaatikon toiseen päähän sanomalehteä ja kas, nehän jo osaavat käyttää vessaa melkein joka kerta.
Kaikki pennut ovat rohkeita, joku on hiukan rauhallisempi, joltakin ei veinattu saaha kynsiä leikattua, niin paljo virtaa.
Pentulaatikossa on käytetty jo jäniksenkäpälää purtavana.
Olen alkanut antaa hiukan keitettyä jauhelihaa makusteltavaksi ja pikku hiljaa lisään baby dogiin jauhelihaa ja startteri ruokaa. Emä on saanut hyvää ruokaa, selkälinja mieluummin levenny, vaikka imettää tuollaista 11 pennun laumaa.
Emää kiinnostaa jo kovasti metsä, mutta pienen pyörähdyksen jälkeen kiire pentujen luo. Liikunta pitää alottaa varovasti, onhan takana synnytys ja myös keisarinleikkaus.
Mukava seurata pentujen kehitystä nyt ja myös kuulostella myöhemmin kuinka kovia ajajia niistä tuleekaan. Ja on hienoa seurata kehän laidalta miten näyttelyssä menestytään. Tietenkään kaikki eivät ole innostuneet näyttelystä ja koetoiminnasta. Metsästyshän onkin se ajokoiran tärkein työ. Mutta mikäpä on esittäessä kaunista ajokoiraa kehässä.. Ja kun aju on kunnossa, on helppo käydä myös kokeissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti