maanantai 10. syyskuuta 2012

Ana osaa jo pyytää tarpeilleen ulos. Todella rauhallinen ja tottelevainen sisällä asuja. Tietenkin kolme pentua leikkii aika rajun kuulosesti välillä. Hoitolasten kanssa Anakin tosi rauhallinen, ei hypi, kun on kielletty. Ulkona hajut kiinnostavat kovasti. Nokka maassa kulkee koko ajan. En uskalla viedä vielä kauemmaksi, kun yksi pentueen poika saanut tahollaan kennelyskä tartunnan. Nyt antibioottikuurilla.
Ana on kaunisrunkoinen uros. Kivekset ovat jo näkyvillä. Kaikin puolin Ana on ajokoiran mallikappale..Rauhallinen luonne tulee molemmilta vanhemmilta. Leevi on kuulema rauhallinen. Kun Reetakin on luonteeltaan tosi rauhallinen, eivät pennut ole saaneet ainakaan huonoja eväitä luontesiinsa.
Soita ja tule itse toteamaan kuinka kaunis ja hyväluonteinen Ana on. Samalla voit seurata kahta pentueen poikaa. Kaikki pennut ovat ulkomuodoltaan ja luonteeltaan samantapaisia. Olen kasvattajana tosi tyytyväinen yhdistelmään Reeta ja Leevi.

Reeta ajoi sunnuntaina pitkään ja isoa lenkkiä jänistä. Ajo oli yhtenäistä yli kolme tuntia. Miehet antoivat ajaa, kerkeehän tuon jänön ampua myöhemminkin. Saipahan juosta niin paljon kuin kintuista pääsi. Onnellisen näköinen oli koira , kun kotiin tulivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti