torstai 20. syyskuuta 2012

Nyt on ensimmäinen rokotus annettu Analle ja Aatulle. Armi sai tehosteen. Sai eläinlääkäri nähdä paikan päällä millaisissa oloissa pennut asustelevat. Hyvin tuntui asiat olevan kaikin puolin.. Anan myynti peruuntui ostajan henkilökohtaisista syistä, koira ihastutti. Ja on ihastuttanut kaikki katsojat. Jos arvostat ajokoiraa metsästyskaverina ja perheenjäsenenä, tarjoat Analle hyvät oltavat, olet tervetullut tutustumaan koiraan lähemmin.
Itse pidän Anassa tärkeänä vahvaa luonnetta, rohkeutta ja sosiaalisuutta niin ihmisiä ja toisia eläimiä kohtaan. Oikein odotan, että Ana pääsee rokotusohjelman jälkeen kunnolla metsään. Hajut kiinnostavat kumpaakin pentua kovasti. Analla on kuuluvampi ääni Aatuun verrattuna. Ulkomuodoltaan Anasta tulee vielä sertin koira. Aatu on hiukan kookkaampi tässä vaiheessa. Painossa on puolen kilon ero Aatun hyväksi..
Ana on kasvanut sisällä perheen, hoitolasten, kissojen ja koirien parissa. Tapakasvatusta on opetettu alusta alkaen. Minulle oli positiivinen yllätys kuinka tottelevaisia ja oppivaisia ajokoiran pennut ovat..Eivät hypi hoitolapsia vasten eivätkä pure pöydän alla viuhuvia varpaita. Molemmista asioista kiellettiin topaksati ja tottelivat heti..
Anasta saat todella mukavan metsästyskaverin joka osaa käyttäytyä sisätiloissa ja tietää myös millanen paikka on koiratarha..Metsästysviettiä on ja luotan, että koko pentue on hyvin riistaviettinen vanhempien hyvien metsästysominaisuuksien ansiosta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti