sunnuntai 30. syyskuuta 2012

PENNUT MYYTY

Tänään lähti Anakin uuteen kotiin. Enpä olisi voinut parempaa Analle toivoa, jäi tänne Kiuruvedelle, sai tosi hyvän kodin. Kaikille pennuille löytyi hyvät kodit. Uudet omistajat ovat olleet tyytyväisiä pentuihinsa. Pidämme yhteyttä toisiimme. On mukava kuulla mitä pennuille kuuluu.
Nyt voin keskittyä Aatuun ja Armiin. Arkitottelevaisuutta ja hyvän koirakansalaisen taitoja opetellaan. Kunhan rokotukset kunnossa, pääsemme metsään tuonne kauemmaksikin.

Aamulla jouduin myymään eioota, vielä olisi mennyt pentuja..Katsellaan tulevaisuutta päivä kerrallaan. Voihan olla, että toiveeni toteutuu ja saan Kaikulle varauksia. Sitten voin alkaa suunnitella uutta pentuetta tosissani. Uroksen omistajan kanssa pitää keskustella, pitäähän uroskin olla tiedossa jos pentuetta suunnittelee.

Enpä olisi uskonut, että kennelistäni lähtee koira ulkomaille asti, sinne Italiaanhan se Aku on menossa. Kennelini on uusi ajokoirapiireissä, mutta onnistuin saamaan nartulleni hyvän uroksen ja moni ihastui juuri uroksen ja nartun ulkonäköön. Sukusiitosprosentilla oli myös oma merkityksensä. Odotan innolla milloin saan uutisia ensimmäisistä ajuista. Reeta-emähän ajoi yllättävän nuorena ensimmäisiä kertoja.

Eilen viimeksi käytimme reetaa metsässä ajamassa jänistä. Edellisenä viikonloppuna käytin molempia koiria.. Tämä aamu meni täytekakun teossa. Pitihän Analle tehdä nimikkokakku. Sehän syntyi ensimmäisenä ja lähti kotoa viimeisenä.

Nyt voin hiukan huokasta pirttipentueen jälkeen. Kyllä 11 pennun kasvattaminen perheen keskellä oli antoisaa ja pennuille hyvä asia, mutta kieltämättä raskasta. Yöunet jäi vähiin ja pissakakkashow oli uskomatonta. Nyt se kaikki on muisto vain. Pennut ovat tosi mahtavia-kaiken sen vaivannäön arvoisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti