lauantai 15. elokuuta 2015

Kurkistus pentulaatikkoon

Pennut, 6 tyttöä ja 3 poikaa syntyivät siis torstaina 13.8.15. Lisää ei sitten iltaan mennessä tullut, vaikka näytti hiukan siltä. Jos kokemus oli Armi-emälle suuri, oli se sitä myös minulle ja miehelleni. Pennut syntyivät erittäin pirteinä ja ovat jo saaneet painoa mukavasti lisää. Emolla on siis hyvää maitoa ja runsaasti. Ravintolapalvelut pelaavat pentulaatikkoon asti. Jo synnytyksessä Armi sai "energiajuomaa". Nyt specificin penturuokaa terästettynä lihaliemellä, raejuustolla ja tippasella nutroliinia. Minun aikani menee ihmetellessä, pyykätessä, kokatessa ja emon ulkoiluttamisessa. Joka kerta käytän suihkussa, ettei pöpöt pääse "tupaan".
Rauhallisesti Armi on suhtautunut pirtin muihin koira-asukkeihin. Perheenjäsenet ovat päässeet katselemaan pentulaatikon elämää. Muut vieraat sitten ajallaan.

Jos tapahtumat Armin pentulaatikossa herättivät suuria tunteita myös sinulle ajatellen tulevia kyyhky-, sorsastus-, pienpeto-, ja kanalintumetsästysreissuja, puhumattakaan, jos sinua olisi purassut pieni koekärpänen kuten minua.(Ei välttämätön). Pääasia, että koira pääsee töihin ja saa elää perheen keskellä..Niin...Otappa yhteyttä P: 0405265453.

                                          Kaikilla masut täynnä, ruokalevon aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti