sunnuntai 9. elokuuta 2015

Kyyhkyt ja muut saaliit mielessä

Rakentelin yksin ollessa pentulaatikkoon varulta korokereunan, vielä autotallilla. Aatu tuli tästä aika pian laidan yli sillon kolme vuotta sitten..Sen verran voin paljastaa ettei minusta tulis kirvesmiestä vaikka isäni teki, mies ja poika tekevät niitä hommia työkseen...Miten rullamitassa voikin mennä sentit väärälle kymmenelle-mutta kolmannella yrittämällä koroke vihdoin onnistui..Kun mies kotiutuu mökiltä, napsauttaa turvareunat ja se on siinä :-)
En raski olla viemättä Armia metsään, joka lenkillä sinne vain minut vie..Onhan se tietysti kotiolojen ohella Armille se tärkein elementti tuo metsä ja linnut..Veteen en päästä vaikka kuinka sinne olis menossa-kohtuus kaikessa..
Tämän viikonlopun teemana on ollut toinen matokuuri..Nyt olis siltäkin osin valmista, mutta maltetaan vielä..

Mukavaa, kun pojan perhe tuli kyyhkymetälle..Sinne kaipuu Armin kanssa passiin. Olis koira saanu tehä kunnolla noutoja, mukavasti lintuja..Ensi vuonna sitten alotukseen! Nyt keskitymme leikkimään Hillan ja Roopen kanssa. Niin, Roope menee lujaa joka paikkaan-koirat mukavan pehmeitä vaikka nousta niitä vasten seisomaan. Seurata pitää ettei vauva ole kovakourainen.

Alla muutama kuva :-)  
                                          Lapset Armin kanssa "nuotioretkellä" pentulaatikossa
                                            Kesäinen päivä panee etsimään viileän lepopaikan
                                          Metsässä, teeri mielessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti